Καλώς ήρθατε στην DeAppls. Μια εταιρεία με συμβουλευτικό χαρακτήρα και λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας
 • 1. Τι ειναι η φιλοξενια ιστοσελιδας
  Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο Διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ. εξυπηρετητές) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης (bandwidth). Αυτό το αναλαμβάνουν οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosts) που προσφέρουν χώρο στον διακομιστή τους καθώς και μέρος της σύνδεσής τους στο δίκτυο.
 • 2. ποσο κοστιζει η φιλοξενια ιστοσελιδας
  Η DeAppls συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες web hosting οι οποίες εξασφαλίζουν ταχύτητα και ασφάλεια για κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε. Το κόστος φιλοξενίας εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και μπορεί να κυμανθεί από 10€ - 30€ τον μήνα. Για υψηλότερες απαιτήσεις (όπως αποκλειστικός server) το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα.
 • 3. τι ειναι το domain name
  Είναι ένα όνομα-διεύθυνση που έχει τη μορφή www.onomaselidas.gr και μας παραπέμπει σε κάποιον διαδικτυακό τόπο (Website). Το domain name μπορεί να θεωρηθεί ως η διεύθυνσή σας στο Internet, όπου μπορεί κάποιος άλλος να σας βρει, αλλά ουσιαστικά είναι η online ταυτότητά μας.
 • 4. ποσο κοστιζει ενα domain name
  Το κόστος του domain name που θα επιλέξετε (εφόσον είναι διαθέσιμο) εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως η κατάληξή του π.χ. ..gr .com .net κτλ και φυσικά το κυρίως όνομα. Όσο πιο δημοφιλής είναι κάποιο όνομα τόσο πιο μεγάλη είναι η αξία του. Ένα μη δημοφιλές όνομα domain έχει ένα κόστος περίπου στα 20€ για 1 έτος ενώ ένα πολύ δημοφιλές όνομα μπορεί να φτάσει κάποιες χιλιάδες € ανά έτος.

δεν βρηκατε αυτο
που θελατε;
στειλτε μασ μηνυμα.

  We’re Ready to Bring Bigger
  & Stronger Projects