Το λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, το οποίο εκφράζει την εταιρική του ταυτότητα και χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη. Το λογότυπο εκφράζεται από ένα γραφιστικό σχέδιο/σύμβολο, το όνομα της εταιρίας/οργανισμού, ή συνδυασμός και των δύο.

Καθώς το λογότυπο είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί και την κάνει αναγνωρίσιμη, αυτό θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ηλεκτρονική ή outdoor.

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρίας/οργανισμού που εκπροσωπεί και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται .

Στην DeAppls χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας για να μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας προσφέρουμε λογότυπα σε όλες τις μορφές και για όλες τις χρήσεις.

γιατι ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ.

γιατι να επιλεξετε την deappls

γιατι σκεφτομαστε διαφορετικα
Στην DeAppls σκεφτόμαστε σαν πελάτες. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι
Δημιουργουμε σχεσεις εμπιστοσυνης
Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι σχέσεις εμπιστοσύνης.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Η De Appls συνεργάζεται με τους καλύτερους προγραμματιστές, web developers, graphic designers, SEO experts, κειμενογράφους για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Οι υπηρεσιες μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες δημιουργώντας συνεργασίες με τους πιο επαγγελματίες της αγοράς.

ζητηστε προσφορα

Στείλτε μας το μήνυμά σας και ένας σύμβουλός μας θα σας καλέσει το συντομότερο.

    ειμαστε ετοιμοι για ακομα
    μεγαλυτερα projects!