Στην DeAppls παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευές ιστοσελίδων με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησής σας. Μέσα από ένα πλήθος υπηρεσιών, εφαρμογών και εργαλείων και με την συνεργασία πάντα των καλύτερων επαγγελματιών σε κάθε είδος εργασίας κατορθώνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο έργο που θα κληθούμε να αναλάβουμε.

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλα όσα χρειάζεται μια ιστοσελίδα για να λειτουργήσει.σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας. Αγορά domain, φιλοξενία σε server, κατασκευή ιστοσελίδας. δημιουργία e-mail με το όνομα του domain σας, προώθηση στην google και σε κοινωνικά δίκτυα, επεξεργασία φωτογραφιών, επεξεργασία κειμένων και ένα πλήθος ακόμα υπηρεσιών που χρειάζονται για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα.

Φόρμα ενδιαφέροντος για κατασκευή ιστοσελίδας/eshop
Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας.
Θέλετε η ιστοσελίδα/eshop σας να μοιάζει με κάποια άλλη που έχετε δει και σας αρέσει? Συμπληρώστε το όνομα της ιστοσελίδας/eshop.
Περιγράψτε με λίγα λόγια πως θέλετε να είναι η ιστοσελίδα/eshop σας

γιατι ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ.

οι υπηρεσιεσ μασ.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες δημιουργώντας συνεργασίες με τους πιο επαγγελματίες της αγοράς.

ζητηστε προσφορα

Στείλτε μας το μήνυμά σας και ένας σύμβουλός μας θα σας καλέσει το συντομότερο.

    ειμαστε ετοιμοι για ακομα
    μεγαλυτερα projects!