Καλώς ήρθατε στην deAppls
Μία εταιρεία με συμβουλευτικό χαρακτήρα και λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας

info@deappls.com
Τηλ από Κύπρο +35796363294
Τηλ από Ελλάδα +306983212930

our team
Marketing Strategist

Marketing Strategist

Ο Marketing Strategist είναι ο άνθρωπος που αναλύει την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη ιστοσελίδα αναλύει το traffic και την συμπεριφορά των χρηστών.
Με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους και τις ανάγκες της κάθε ιστοσελίδας δημιουργεί ένα πλάνο για την επίτευξη αυτών των στόχων και αναγκών. Η επικοινωνία του με τους πελάτες είναι αναγκαία για να συμβουλευτεί όλους τους στόχους και τις ανάγκες που έχουν έτσι ώστε το πλάνο του να έχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Marketing Strategist
SEO expert

SEO expert

Ο SEO expert είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να βγαίνει στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.
Πρέπει να είναι ενημερωμένος με τις τελευταίες αλλαγές που κάνουν οι μηχανές αναζήτησης και να τις εφαρμόζει στις ιστοσελίδες.
Χρησιμοποιεί τα πιο επίκαιρα SEO best-practices για να προσελκύει το ιδανικό κοινό ανά κατηγορία ιστοσελίδας.
Οι βασικές του δεξιότητες είναι οι εξής:

• κάνει έρευνα των λέξεων-κλειδιά / keyword research

• καταλαβαίνει τους βασικούς δείκτες απόδοσης και αναλύει τα δεδομένα

• αντιλαμβάνεται τί και πώς έχουν πετύχει οι βασικοί ανταγωνιστές

• βελτιστοποιεί από τεχνικής άποψης το site

• πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους (website audits), για να γνωρίζει τι πρέπει να βελτιστοποιηθεί

• καταλαβαίνει πώς πρέπει να είναι η σωστή δομή του site

• δημιουργεί σχετικό και ποιοτικό περιεχόμενο

• χτίζει σχέσεις με άλλα sites στα πλαίσια του link building

Ένας SEO expert της DeAppls ξέρει πώς να διαχειριστεί σωστά τις δεξιότητές του επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

SEO expert
Κειμενογραφος

Κειμενογραφος

Ο Κειμενογράφος είναι ίσως μια από τις πιο παρεξηγημένες «φυσιογνωμίες» στο digital, καθώς κυριαρχεί η λογική «Εντάξει, πόσο δύσκολο είναι να γράψεις δυο γραμμές κείμενο;». Όμως το περιεχόμενο ενός website είναι πολύ σημαντικό, τόσο για τα αποτελέσματα αναζήτησης όσο και για το performance. Ο Κειμενογράφος σε συνδυασμό με τον SEO expert φροντίζουν να παραχθεί περιεχόμενο, το οποίο να λατρεύουν οι μηχανές αναζήτησης, αλλά και το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αποφεύγοντας την «πωλησιακή», διαφημιστική γλώσσα που μπορεί να βλάψει την αποτελεσματικότητα του website σου.
Επιπλέον, όταν όλο το περιεχόμενο περαστεί στο site ο Κειμενογράφος φροντίζει για τη συνολική εικόνα του προκειμένου να μην υπάρχουν ορθογραφικά και άλλα λάθη. Θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος από την εταιρεία που ανήκει η κάθε ιστοσελίδα, αλλά ο Κειμενογράφος είναι πολύ πιο έμπειρος.

Κειμενογραφος
UI Designer

UI Designer

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το οπτικό περιεχόμενο το οποίο είναι αυτό που κάνει την πρώτη εντύπωση. Ένας Web Developer είναι σε θέση να υλοποιήσει την αισθητική , ενισχύοντας έτσι την εικόνα της επιχείρησής σας και την εμπειρία του χρήστη.

UI Designer
Web Developer

Web Developer

Στα καθήκοντα του Web Developer είναι να υλοποιήσει ένα website το οποίο θα προσφέρει την προκαθορισμένη εμπειρία χρήσης το ίδιο καλά από όλες τις συσκευές. Η διαδικασία αυτή απαιτεί αρκετές δοκιμές και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε βήμα, οι οποίες εξαρτώνται από το μέγεθος των προσαρμογών που πρέπει να γίνουν, ανάλογα με την κάθε επιχείρηση.

Web Developer
User Experience Expert

User Experience Expert

O UX expert συνεργάζεται επίσης με τον SEO expert για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης μιας ιστοσελίδας.
Είναι ο άνθρωπος που συνδυάζει το design με τη λειτουργικότητα και χτίζει τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας.

User Experience Expert
Project Manager

Project Manager

Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν Project Manager, ο οποίος παρακολουθεί στενά την έκβαση του project και προσέχει λεπτομέρειες όπως εάν είναι εντός του ορισμένου budget, εάν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφες και εάν θα παραδοθεί στην ώρα του.
Είναι ο άνθρωπος ο οποίος αφιερώνεται σε αυτό, συνεργαζεται στενά με την ομάδα του και έχει την ευθύνη ολου του project.

Project Manager

Η ομαδα μας
σας περιμενει